Bij individuele coaching gaat het om jou als mens. Om waar je staat, waar loop je tegen aan, welke (levens)vragen heb je en hoe jij je verhoudt tot anderen.  We hebben binnen de coaching aandacht voor:

 1. Je gezin van herkomst
 2. Jouw patronen en de patronen van je voorouders
 3. Interacties in privé en werk relaties
 4. Emotionele beleving (en je rugzak/bagage)
 5. Communicatie
 6. Zingeving en levensvraagstukken
 7. Je werksituatie.

Of je nu op zoek bent naar inzicht in je persoonlijk leven en werk,  je stelt jezelf zinsgeving- of levensvragen of je bent toe aan een nieuwe levensrichting; het belangrijkste is dat je zuiver kunt horen en handelen naar wat het beste bij je past: om je volledige potentie te kunnen leven. Hiervoor is het belangrijk dat je inzicht en bewustwording  krijg. Dit kan zijn in je belemmeringen ookwel je patronen, maar ook in je diepste verlangens en behoeften of antwoorden op levens- en zingevingsvragen.

‘Jouw plek is de positie waar je het krachtigst bent’

Met welke thema’s kies jij voor een coach?
  • Je ervaart stress, voelt je overspannen of zit in een burn-out.
  • Je voelt je geleid door onzekerheden en/of angsten
  • Je relatie(s) stromen niet meer, er zijn problemen met communiceren of je vraagt je af hoe jij je tot anderen verhoudt
   Je hebt het gevoel te moeten vechten voor je plek, je voelt je afgewezen of ongezien/ongehoord
  • Een zwangerschap, geboorte of een gezinsdynamiek is anders dan verwacht
  • Je ervaart werkgerelateerde issues
  • Je voelt je eenzaam of bent op zoek naar antwoorden op bepaalde levensvragen
  • Je hebt te maken met trauma, verlies of de dood
Hoe werken wij?
  • We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is. De gesprekken duren 90 minuten. Soms is systemische coaching met 1 of 2 sessies al effectief. Gemiddeld zijn er tussen de 4 en 6 gesprekken nodig, dit kan een pakket zijn (zie tarieven) of een maatwerk aanpak, afgestemd op jullie behoeften.
  • Bij North&C werken we met de volgende (evidence-based) technieken: imagotherapie, transformatieve seksualiteit, systemisch gedachtegoed, voice dialogue, familieopstellingen, transactionele analyse.

Pakketten 1:1 Coaching

‘Marianne Williamson’

‘Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt’.